Club Privé muutub põrguinglite mängumaaks

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Privé lennutab pidulised tulevikku
Club Privé lennutab pidulised tulevikku Foto: Club Privé

Juba homme, 7. detsembril käivitab Club Privé taaskord oma ajamasina, et rännata üheskoos paralleelsesse universumisse, kus muusika valitseb maailma ja patused Martini inglid hüpnotiseerivad ka kõige kindlameelsema kodaniku oma hurmavate trikkidega.

Klubi Privé muutub tõeliseks põrguinglite mängumaaks, kus ahvatlusi jagub kõigile. Klubis seatakse üles Martini mänguautomaat ning langenud inglid kannavad hoolt selle eest, et keegi ei lahkuks peolt puhta südametunnistusega. On aeg jätta seljataha painav töönädal ning anduda Londoni rütmide taktis enda varjatud ihadele.

Magic Session’i muusikaline pool on maagiline läbilõige klubi klassikutest kuni värskete killeriteni, see on tantsumuusika taassünd oma kõikides imelistes vormides, mille eest hoolitsevad DJd P.Julm ja Rando Sulg.



P.Julm on eelkõige tuntud kui Eesti kõige edukama tantsumuusika duo Rulers of The Deep üks liige

P.Julm on ka plaadifirma omanik ning osaleb mitmetes laiv-koosseisudes, üks neist on Broken Times Orchestra.

Rando Sulg alustas plaadimängijate taga hea muusika jagamist juba 1992 aastal, olles üks Eesti deep-house muusikamaastiku teerajajatest.

Aja jooksul on ta saanud elektroonilise muusika austajate seas tuntuks kui perfektsete miksimisoskustega DJ, kes teab, kuidas üles ehitada unustamatu peokogemus.



Privé uksed avatakse südaööl. Pilet 14 €, flyeriga 10 €, family-listiga 7 €. Võimalik on reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee, tel: + 372 5625 6000



NB! Kõik, kes lisavad end selle ürituse Facebooki listi ATTENDING, pääsevad klubisse esimesel tunnil tasuta. Alates kella 01:00 on nimed family-listis. Facebooki üritus asub siin: http://www.facebook.com/events/343750725722854

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles