Kuidas näha Muse'i kontserti tasuta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muse
Muse Foto: SCANPIX

Juba järgmisel teisipäeval, 11. detsembril, esineb Tallinnas, Saku Suurhallis Inglismaa parimaks live-bändiks pärjatud MUSE. Kontsert leiab aset bändi uue stuudioalbumi maailmaturnee raames. Muse külastab Eestit esmakordselt.

Sellel reedel, 7. detsembril,  näitab ETV2 Muse’i live-kontserti «A Seaside Rendezvous». «A Seaside Rendezvous» on ansambli 2009. aasta esinemine, mis leidis aset Inglismaal, Teignmouthis - linnas, kus bändiliikmed veetsid oma lapsepõlve ja tegid algust ka oma muusikalise karjääriga. Antud kontsert oli Muse’i  esimeseks kodulinna lavaleastumiseks 15 aasta jooksul. Juhtivad Inglismaa väljaanded andsid etteastele väga kõrge hinnangu: «Esinedes tõestab Muse end kui üks nendest Briti bändidest, mil pole piire. Muse on nüüdseks nii pöörane, et nad on lausa imelised. Tegemist on võiduka vabaõhushowga».

«A Seaside Rendezvous – MUSE Live» on eetris sellel reedel, 7. detsembril, algusega kell 21.30 telekanalis ETV2.

Muse esineb Saku Suurhallis järgmisel teisipäeval, 11. detsembril. Tallinna kontserdi erikülalisena astub lavale Ameerika rokk-naisduo Deap Vally.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles