Milliseid mehi ihaldab superstaarisaate Liis Reisner?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» esimene stuudiovoor
Liis Reisner
«Eesti otsib superstaari» esimene stuudiovoor Liis Reisner Foto: Jelena Rudi

Tartust pärit noor ja andekas lauljatar Liis Reisner, kes jõudis sel aastal saates «Eesti otsib superstaari» kümne finalisti hulka ning saavutas kokkuvõttes tubli seitsmenda koha, on hetkel vaba ja vallaline. Millised mehed Liisile meeldivad ja mida ta meeste juures esimesena vaatab - sellest rääkis ta Buduaarile lähemalt.

Liis, kes tähistas üleeile oma sünnipäeva, hindab meeste juures ausust, sihikindlust ning tahtejõudu. Saamatut meest Liis enda kõrval näha ei soovi. «Mehe juures väärtustan esmalt kindlasti ausust, mingit seljataga sahkerdamist ja keerutamist ma absoluutselt ei talu - see on tohutult eemaletõukav. Kindlasti tuleb kasuks ka huumorimeel, mis minu omaga klapib, ja arvan, et mees võiks teada, mida ta elult ootab, ning püüelda oma eesmärkide poole - sihikindlus ja tahtejõud. Need omadused muudavad mehe piisavalt tugevaks, et minu kõrval vastu pidada,» naerab Liis.

«Eemaletõukavaks muudavad mehe eelkõige ebaausus ning kindlasti ka liigne edevus ja endast liiga hästi arvamine. Samuti peaks oskama mees, nagu tegelikult kõik inimesed, olenemata soost, tunnistada oma vigu.»

Kui palju peab aga mees Liisi arvates oma välimusele tähelepanu pöörama? «Minu jaoks on kindlasti oluline, et mees enda välimusele tähelepanu pööraks, sest  see, kui inimene enda eest hoolitseb, näitab eelkõige austust enese vastu. Ja kui inimene suudab austada ennast, suudab ta austada ka teisi. Ka riietus mängib alati mingit rolli - eks meil kõigil on eelistusi, mis meeldib rohkem ja mis vähem, aga lõpuks võlub mind siiski alati ära iseloom. Muidugi aitab sellele siiski kaasa ka mehe hea stiilitunnetus,» muigab Liis.

Kui aga meeste välimusest lähemalt rääkida, siis esimene asi, mida Liis vaatab, on mehe käed. «Imelikul kombel on jah esimene asi, mida ma meeste juures vaatan, käed. Kui käed ei ole puhtad ja hoolitsetud, siis ei teki mul kunagi soovi isegi nende läheduses viibida ja esmamulje võib see täielikult ära rikkuda. Ka naeratus jääb mulle alati silma. Lisaks pean oluliseks mehe pikkust. Kuna ma ise pole just kõige lühemat kasvu ja lisaks armastan ma sageli kanda ka kontsakingi, siis mees võiks olla piisavalt pikk, et ma isegi kontsadel ennast väikesena tunneksin.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles