Nädalakokkuvõte: Anu Saagim hakkas tööle ja selgusid Eesti seksikaimad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht.

Eelmise nädala tippuudiseks oli Anu Saagimi siirdumine Elu24.ee portaali peatoimetajaks ja samuti selgusid tänavused kõige seksikamad eestlased.

Esmaspäev

Nädala esimene päev algas mustades toonides: naine suri oma pulmapäeval ja samuti suri õudusfilmi «Lõuad» staar ning Piret Järvis sattus sünnipäeval avariisse.

Tooni andsid ka Grammy auhinnad: võidu sai nii Ameerika presidendikandidaat kui ka Amy Winehouse.

Stallone pakkus aga välja, et uus «Rambo» on mu parim film. Prints William sõi aga odavat karrit ja Mel C oli tüdrukutele halb eeskuju.

Eestis lootis «Baari» staar olümpiale jõuda.

Kurioosumite maailmas said kits ja lammas järglase.

Teisipäev

Eestis oli tõeline staaripäev: Evelyn Sepp sai presidendiks, Kadi Toom pidas võitlust toitumishäiretega, Liis Lass puhkas Floridas Elmarita ja Kati Toots puhkab Hispaanias.

Samuti rääkis enda elust staarihakatis Relika, kes sätib ennast enne välja­minekut kuni kolm tundi.

Välismaal lõi aga laineid David Beckhami trussikureklaam, pornotäht kogus koomiksi jaoks õudusi ja prantsuse politsei otsib kadunud supermodelli.

Cole arvas aga, et Winehouse'ile poleks tohtinud Grammysid anda.

Lisaks saabus uudis, et ameeriklanna kaotas tütre, kuid sai poja.

Kolmapäev

Nädala üheks olulisemaks uudiseks oli, et Anu Saagim hakkab elu24 peatoimetajaks. Bravuuritar asus kohe kõmumaailma tutvustama ja näitas pilte Prive sünnipäevalt.

Galeriisid oli veelgi: paksuks läinud siilike pandi dieedile, naise seljalt eemaldati hiiglaslik kasvaja ja maailma väikseim kulturist on 90 sentimeetrit pikk.

Kurbi uudiseid oli selleski päevas, sest soomlane maeti elusalt, koerad hukkusid ema ja last päästes, Hilton hülgas oma lemmikkassi ja internetitutvus sai ameeriklannale saatuslikuks.

Selgus aga, et printsess Victoria kannatab näopimeduse all ja majaomanik leidis vannist muumia.

Neljapäev

Saabusid uudised, et Peeter Oja enne Eurovisiooni küpsiseid ei krõbista ja jõukad seltskonnainimesed korraldavad oma aastapäevapeo.

Õhtul said televaatajad näha, kuidas Lenna Kuurmaa mekkis kokatädi elu ja trikimees ajas Erki Noole segadusse.

Välismaalt tuli aga uudis, et Hasselhoff langes taas tsüklisse ja Aguilera näitas pisipoega maailmale. Kanada ärimees teatas aga, et tema on JFK vallaslaps.

Otsa ega äärt polnud aga kurioosumitel, sest vanglapsühholoog jäi skisofreenikust vangist rasedaks, käesurumine aitas haiguse diagnoosi panna, politsei tabas sarimasturbeerija, naine nõudis kaotatud sülearvuti eest 54 miljonit dollarit, sakslane ehitas tikkudest vormel-1 auto ja

interneti seksioksjoni tagajärjel rasestunu otsib lapse isa.

Reede

Selgus, et Kroonika aasta seksikaimad on Jürgen Veber ja Ines Karu ning murtud südamega fotograaf uputab end töösse.

Head olid uudised ka Jaak Mael, sest tema perre sünnib kolmas laps. Kleer Maibaum arvas aga, et väga vähesega on võimalik ellu jääda.

SSC esimesed galeriid näitasid Rolf Juuniori sünnipäeval toimunut ja Buduaari naiste möllu.

Ehk on piltidelt näha nende silmavärv, kuigi võib-olla pole seda vajagi, sest teadlase sõnul on Eestis 99 protsendil elanikest sinised silmad.

Halvasti läheb aga Paris Hiltonil, sest tema film kukkus läbi. Kuid ehk saab ta abi torrentimaailmast, kuigi pooled allalaetavatest torrentitest on telesarjad.

Märksõnad

Tagasi üles