Iglesiase-Elina püüdis ka Dima Bilani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina ja Enrique Iglesias
Elina ja Enrique Iglesias Foto: Internet

Enrique Iglesiase Tallinna kontserdist, kus Tallinna neiud Elina Kann ja Anett Arnim koos popstaariga aega veetsid, on möödunud vaevalt kolm kuud, kuid Elina on taas aktsioonis.

Seekord üritas Elina koos sõbranna, tõsieluseriaalist «Kaunitar ja geenius» tuntud Marianna Linkiga rajalt maha võtta Vene staari Dima Bilani, kes andis reedel linnahallis suurepärase kontserdi, kirjutas SL Õhtuleht.

Tundus, et Elinal ja Mariannal oli Dima Bilanini jõudmine planeeritud, sest suhtluspor­taalis Orkut võis lugeda Elina scrap'e ühele sõbrannale, milles ta annab mõista, et reedeks on tal plaanid olemas ja need plaanid on seotud Bilaniga ka pärast kontserti.

Hotellis hakati Dima Bilani managementi liikmega mesijuttu ajama ja Elina andis mehele väikese südamekujulise kommikarbi, küllap palvega, et see antaks Dima Bilanile.

Edasi lähevad lood segaseks – ühed allikas väidavad, et paar võetigi kaasa, kuid teised, et Elina ja Marianna sihtmärgini siiski ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles