Röövitu sünnitas oma röövijale kaks last

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema ja laps. Pilt on illustratiivne.
Ema ja laps. Pilt on illustratiivne. Foto: art.com

Brasiilias on paljastunud juhtum, kus röövitud naine sünnitas oma röövijale kaks last.

Brasiilia ajakirjanduse andmetel on röövitu 19-aastane naine, keda tuntakse ainult varjunimega Mara, vahendab STT.

 

Mara oli 13-aastatne, kui baariomanik Raimundo Gomes Farias ta röövis ja sulges oma maja keldrisse.

Möödunud nädala lõpul õnnestus Maral pärast kuue aasta pikkust vangistust vabadusse pääseda. Politsei tabas 61-aastase inimröövi toime pannud Fariase.

Lisaks Mara röövimisele kahtlustatakse Fariast ka mitmes vägistamises ja mõrvas.

 

Brasiilia ajakirjanduses ilmunud kirjutistes on Mara saatust võrreldud Austria tüdruku Natascha Kampuschi omaga, kuid Mara oma peetakse karmimaks.

 

Nimelt jäi Mara peaaegu kohe pärast oma röövimist rasedaks ja sünnitas tütre. Teise lapse, poja, sünnitas Mara oma röövijale kaks aastat tagasi. Farias tappis selle lapse kohe pärast tema sündi.

Mara ja tema viieaastane tütar pääsesid põgenema möödunud nädalal, kui nende elukohaks olnud Lucianas suur tulekahju puhkes. Majade läbiotsimiste ja inimeste päästmise käigus leidis politsei keldri, milles Mara ja ta tütar elasid.

Politsei sõnul haises ruum kohtutavalt ja oli väga räpane.

 

«Farias mõrvas mu vanemad, kui olin 13-aastane ja ka mu poja, kes oli vägistamise tulemus,» lausus Mara politseile antud tunnistuses.

 

Politsei arreteeris Fariase bussis, mis oli teel São Paulosse.

 

«Ma pole milleski süüdi ja ma ei põgenenud. Ka pole ma kedagi röövinud ega tapnud,» eitas mees talle esitatud süüdistusi.

 

Politsei asus otsima Mara vanemate ja poja jäänuseid.

 

Lisaks paljastas uurimine, et Farias pidas baari kuritegevuse narkokaubanduse ja varastatud kaupade ostmise-müümise – varjamiseks.

Brasiilia politsei jätkab juhtumi uurimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles