Abiturientide ballil keerutas jalga poolsada noort

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Läinud laupäeval Paide ühisgümnaasiumis olnud abiturientide ballil keerutas jalga poolsada noort.


Õhtut juhtis Margo Hussar, meelt lahutus Eesti Tantsuagentuuri trupp Twister, kohalolnud valisid balli kuninga ja kuninganna.
Korraldaja, Paide ühisgümnaasiumi huvijuht Marika Kuusik lausus, et kuningaks ja kuningannaks kandideerijad pidid osalema tantsusõul ja näitama oma etiketiteadmisi etteantud menüü põhjal lauda kattes. Viimase katsena pidid nooremehed ja neiud siduma lipsusõlme. Pildil teeb Paide ühisgümnaasiumi õpilane Mariin Veskimäe sõlme Paide gümnaasiumi noormehe Taavi Treieri lipsule.

Teiste seast paistsid rohkem välja Paide gümnaasiumi abituriendid Gert Põder ja Käty Metusala, kes pärjatigi balli kuningaks ja kuningannaks.
Marika Kuusik lausus, et noored alustasid seltskonnatantsude õppimist oktoobris ja  laupäeval tulid kõik tantsupõrandal hästi toime. «Nad olid tublid ja arvan, et kõik said endale ühe kogemuse ja väikse elamuse,» ütles ta.
Kuigi ballile olid oodatud kõik Järvamaa abituriendid, olid kõik osalejad siiski vaid Paide koolidest.

Kuusiku meelest võib olla mitu põhjust, miks maakoolide noored ballile ei tulnud. Ka eelmisel aastal olid peol ainult Paide noored. «Käisime maakoolides üritust ka tutvustamas, siis oli küll balli positiivne suhtumine,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles