Kuula: legendaarne DJ Whirl avaldas singli koos Helen Adamsoniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Martini

Blaya Music teatab uhkusega, et on taaskord aeg avaldada tuliuut stuudiomaterjali. Seekord on kokku saanud kaks eesti tugevat - produtsendi rollis Gunnar Viibus aka DJ Whirl ning oma fantastilise lauluhääle on loole andnud Helen Adamson.

Koostöös valmis lugu «When The City Sleeps». Lugu, mis on täis müstilist öist suurlinna tuledesära ning hinge hellitavat romantilist hõngu.

Koostööd loo kallal alustati juba pea poolteist aastat tagasi. DJ Whirli paelus Heleni pehme hääletämber mida kuulajad teavad Heleni tuntuimast loost «Kas tead».

Helen lisab, et tema jaoks oli tegemist tavapärasest erineva ja väga põneva projektiga, mis oli omaette väljakutse.

«Kuna tegemist on DJ Whirl looga ning minu jaoks tavapärasest erineva muusikastiiliga, siis oli isegi hea, et loo valmimine võttis niivõrd kaua aega. See jättis mulle ruumi laulu mõistmiseks ja loosse sisse elamiseks. Jäime mõlemad lõpptulemusega väga rahule.»

Loole valmib peagi ka ametlik club mix, mille produtsentideks on noored ja andekad, maailmakaardil tuntust koguvad produtsendid Tartust - Cold Rush.

Lugu on võimalik osta juba sellest nädalast portaalist ning paari nädala pärast kogu maailmas internetipõhistest muusikapoodidest (Beatport, iTunes, Juno jne.)

Kindlasti tasub külastada ka Blaya Music'i saiti, kus on kogu info nii antud singli kui ka Blaya Music'i eelnevate reliiside ja artistide kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles