Tartu vändagängster oli täiesti valel teel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Juur
Mart Juur Foto: Kanal 2

Esmaspäevane «Ärapanija» lahkas eestlaste iibeprobleemi.

Eestlaste iive on madal. Probleemid on üsna laiad, mehed naised ei kohtu tihti ja isegi kui kohtuvad, mis edasi? Pärast kokkusaamist võiks ju kuidagi teemat arendada. Kuidas saada naine voodisse?

«Kui sa naisele silma vaatad, siis naine saab aru, kuidas on asi ja kas mees on temast huvitatud või mitte. Kui on pikem silmasuhe, siis naine saab aru, et sellest asjast võib midagi välja tulla,» rääkis Tartu noormees eelmisel nädalal «Reporterile».

Ärapanijad rõhutasid tõsiasja, mida kõik jahimehed teadma peaksid - silmsidet tuleb iga hinna eest vältida.

«Kui sul on padrunid otsas ja kohtud metsas karu, hundi või lihtsalt kurja talumehekoeraga, siis otsa vaadata mitte mingil juhul ei tohi!» õpetas Mart Juur.

«See Tartu vändagängster oli täiesti valel teel. Sellest jutust ma sain aru, noormehel lahingukogemused praktiliselt puuduvad. Kui te näete naisterahvast, ärge otsige silmsidet! Kõige hullem on see, kui naisterahvas tuleb teile Tartu peal vastu. Siis heitke pikali ja teeselge surnut. Siis naine veab naine teid oma urgu ja seda ma ei garanteeri, mis seal juhtuma hakkab,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles