Hertsoginna Catherine ja prints William ootavad esimest last

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja ta naine, Cambridge`i hertsoginna Catherine
Prints William ja ta naine, Cambridge`i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Briti kuningapalee kinnitas, et prints William ja hertsoginna Catherine ootavad oma esimest last.

«Cambridge'i hertsog ja hertsoginna teatavad rõõmuga, et hertsoginna on beebiootel,» seisab täna avaldatud teadaandes.

«Kuninganna, Edinburgh' hertsog, Walesi prints, Cornwalli hertsoginna, prints Harry ja kõik mõlema perekonna liikmed on uudise üle väga rõõmsad.»

«Hertsoginna viidi täna pärastlõunal King Edward VII haiglasse hyperemesis gravidarumi [mittevaibuv rasedusega seotud oksendamine] pärast. Kuna rasedus on veel väga varajases staadiumis, viibib Tema Kuninglik Kõrgus haiglas mitmed päevad ja vajab pärast seda puhkust.»

«Uudis, et Cambridge'i hertsog ja hertsoginna ootavad last, rõõmustab mind väga. Neist saavad suurepärased lapsevanemad,» kommenteeris peaminister David Cameron.

Paar pole oma soovi peret luua kunagi varjanud. «Esmalt saame abiellumisega ühele poole ja siis hakkame laste peale mõtlema. Kuid loomulikult soovime perekonda ja võtame selle varsti plaani,» ütles William 2010. aasta novembris, vahendab People.

Sündiv laps oleks troonijärjekorras kolmandal kohal oma isa Williami ja vanaisa prints Charlesi järel. Isegi, kui William ja Kate saavad tüdruklapse, saab temast troonipärija sõltumata sellest, kas mõni teine paari järeltulija on meessoost. Kuni hiljutise reeglimuudatuseni oli poistel eesõigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles