Juku-Kalle Raid koos Priit Toobaliga sauna minna ei julge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal saunas. Pilt on illustratiivne fotomontaaž.
Priit Toobal saunas. Pilt on illustratiivne fotomontaaž. Foto: Elu24.ee fotomontaaž / Panther Media

Riigikogulasest IRL-i liige Juku-Kalle Raid on juba meedias kogunud tuntust oma kurikuulsate Facebooki postitustega saagas «Kiri ööistungilt». Üks järjekordne konstateeris, et sedakorda jääb Riigikogu saunas käik vahele, kuna ka Priit Toobal võib sinna minna.

Väljavõte Juku-Kalle Raidi Facebooki seinalt:

KIRI ÖÖISTUNGILT nr 84:

Saabusid Narva apteekrid Tanel Mazur ja Villu. «Härrased apteekrid,» ütlesin, neil pidulikult kätt surudes, «te olete õiges kohas. Siin on palju haigeid inimesi!» Apteekritele vastu tuli ka Mailis Reps, töönimega Ennäe, Kes Ükskord Haridusministriks Sai! Rääkisin Mailisele, et Keskerakond süüdistab mind, et olen Friigikokku ehk Hullumaja filiaali organiseeriunud omakorda Kuku klubi filiaali.

«See on tõsi,» mainisin, «aga Keskerakond ei saa siiski asja tõestada, sest nad pole kunagi Kuku klubis käinud, kuna saaks seal umbes kahe minuti pärast peksa.»

«Ma tean, et sa midagi organiseerid,» väitis Mailis ja lisas «ning mul on tunne, et ma olen kutsest ilma jäänud!»

Ka see vastab tõele, vastasin Mailisele. All värava juures töllerdas muude kirevate askeldajate hulgas ka Andres Raid, töönimega Valeraid - sellepärast, et ta pole mu sugulane. Valeraidi tuppa ei lastud, kuna topski oli dokumendid maha unustanud.

Ühtlasi liiguvad majas ringi kuuldused, et Toobalfeiss (Priit Toobal - toim) võõrustab friigikogu saunas noori poisse. Ei tea, aga igaks juhuks seetõttu täna sauna ei lähe.

All korrusel aga toimub mingi kibe sekeldamine. Mõtlesin, et Keskerakond on mustlased majja lasknud, aga need olid hoopis lõunaeestlased, kes pakivad lahti lette, et hakata Friigikogu aastalõpu laada korras haigetele inimestele kapsuneid ja villaseid sokke müüma.

Saalis soovitas samal ajal Juhan Parts Maarika Tuus-Laulil, töönimega Nüri Knopka, hakata oma suure palga eest inimestele tasuta elektrit jagama, et tema plära ja teod ühte jalga käiksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles