Kati Saara Vatmann pidutses koos noore sulasega

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiojaam Elmar tähistas Sossi klubis oma 15. sünnipäeva.
Kati Saara Vatmann tuli pittu oma noore sulasega
Raadiojaam Elmar tähistas Sossi klubis oma 15. sünnipäeva. Kati Saara Vatmann tuli pittu oma noore sulasega Foto: Viktor Burkivski

Raadiojaam Elmar tähistas neljapäeval, 29. novembril Sossi klubis oma 15. sünnipäeva. Raadiojaama teismelise iga tuli tähistama Eesti meelelahutustööstuse koorekiht.

Teiste seas torkas silma ka taluperenaisest kirjanik Kati Saara Vatmann koos noore sulasega.

Kati Saara Vatmann viis lahutuspaberid oma viimase abikaasa, Tarmo Arumetsaga sisse väidetavalt juba suve lõpus. Sügise hakul pajatas Tarmo, et Katil olla uus noor sulanegi juba silmapiiril.

Jutt käis 24-aastasest Aarest. Toona lükkas Kati kuulujutud ümber, väites, et Aare olla tema pojastki noorem ning mingit seksuaalsuhet tal sulaspoisiga kindlasti kohe pole.

Raadio Elmari peol võis aga Katit ja Aaret näha siiski väga romantilistes poosides fotograafidele poseerimas. Kati põsed õhetasid ja Aare ei lasknud noorikut õhtu jooksul kordagi käeulatusest kaugemale.

Vaata pilti ja otsusta ise, kas tegu on lihtsa sõpruse või tulise armuleegiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles