Mairold Millert võidu pärast ei rabele: kavatsen täiega nautida!

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» finaalsaate läbimäng. Jääl Mairold Millert ja Julia Abolina.
«Tähed jääl» finaalsaate läbimäng. Jääl Mairold Millert ja Julia Abolina. Foto: Viktor Burkivski

«Valmistusin täpselt sama moodi tänaseks nagu ka eelmisteks saadeteks,» rääkis «Tantsud tähtedega» võitja Mairold Millert, kes seisab teist korda järjest tantsusaate finaalis võidukal lävepakul.

«Ma polegi veel nii mõelnud, et teist korda,» jääb Mairold hetkeks mõttesse ning lisab seejärel, et sellegipoolest pole ta meeleheitlikult duelli astumas, vaid võtmas tänasest saatest viimast koos oma toreda paarilise Julia Abolinaga.

«Tahan, et see jääks meelde kui äge mälestus,» lisab ta.

Pärast pikemat pausi saatest väljalangenute viimasest nägemisest, oli ka Mairoldil sarnaselt Pearule hea meel kõiki koos näha.

«Nad jagasid mulle väga tarvilikke soovitusi tänaseks finaaliks. Ütlesid, et pean oma sooja emotsiooni televaatajate kodudesse viima,» rääkis Millert, kes peaproovis pigem tõsise grimmassiga oma samme vihtus.

Saate võitmine või teisele kohale jäämine Mairoldi jaoks midagi ei muuda. «Minu elu läheb ju täpselt samamoodi edasi - jätkan tantsimisega ja tegelen kõige sellega, milleks vahepeal jäätantsu tõttu aega polnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles