TV 3 vene kanal 3+ alustab omasaadetega

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisor
Televiisor Foto: SCANPIX

TV 3 sõsarkanal, venekeelsele auditooriumile suunatud 3+, mis seni on keskendunud peamiselt importtoodangule, suurendab omasaadete mahtu.

Täna õhtul kell 22 jõuab vaatajate ette jutusaade «Täna õhtul, otse-eetris», laupäevahommikuti kell 10 hakkab eetris olema ilusaade «Moodne hommik Alina Privalovaga».

Kanali programmijuhi Jaanika Jelagina sõnul on suur osa senisest programmist sisse ostetud Venemaalt ja Ukrainast, seega on mahukate omasaadete eetrisse jõudmine kanalile suur ja oluline samm, mis sai teoks tänu Migratsiooni ja Integratsiooni Sihtasutuse toetusele.

Täna õhtul kell 22 debüteeriva saate «Täna õhtul, otse-eetris» juhid on ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja ja raadiohääl Boriss Gorski. Jelagina sõnul on saade võrreldav näiteks praeguse «Kolmeraudse» või kunagise «Kahvliga». Jelagina sõnul ei tasu vaatajal karta poliitilist või liiga tõsist saadet: «3+ on üdini meelelahutuslik kanal, meie eesmärk on, et tuled väsinuna koju ja lõõgastud. See saade on päevakajaline, kui on mingi nädalateema, siis me muidugi kajastame seda, aga me ei lähe liiga tõsiseks, pigem vaatame kõike läbi nalja ja karisma.»

Laupäeva hommikul kell 10 läheb eetrisse teine uus omasaade «Moodne hommik Alina Privalovaga», mis Jelagina sõnul on klassikaline naistesaade, mis käsitleb nii ilunippe kui tehnikavidinaid. «Vene turul on selliseid saateid väga palju, oleme neid isegi sisse ostnud,» märgib Jelagina, «meie aga soovime tutvustada just kohalikke võimalusi. Inimesed juba praegu võtavad meiega ühendust, neil ei ole sellist väljundit olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles