Eesti andekaimad ja ilusaimad on Maarja-Liis Ilus ja Tambet Tuisk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakirja Anne & Stiil eilsel galal Estonia kammersaalis pärjati Eesti andekaimateks ja stiilseimateks laulja Maarja-Liis Ilus ning näitleja Tambet Tuisk. Selgusid ka Anne & Stiili Ilulemmikud 2012 ehk aasta parimad ilutooted.

«Maarja-Liis Ilus on pakkunud meile muusikaelamusi ligi 30 aastat ning temast on saanud ka tõeline stiiliikoon – tegemist on andeka ja stiilse preemiat 100 protsenti vääriva inimesega, » iseloomustas Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus tänavust laureaati.

Maarja-Liis Ilusa sõnul valmistab auhind talle suurt rõõmu: «See tunnustus erineb mu muusikaauhindadest, sest tegutsemine ilumaailmas ei ole minu põhitöö, aga samas olen viimasega väga hästi kursis. Pean Annest & Stiilist väga lugu ega hindaks ma ühegi teise moeajakirja preemiat rohkem kui seda.»

Näitleja Tambet Tuisk pälvis preemia suurepäraste osatäitmiste eest ning hea maitse etaloniks olemise eest nii laval ja ekraanil kui ka tavaelus.

«Teatriauhindade puhul tead täpselt, mida oled tööalaselt õigesti teinud. Aga andekaima ja stiilseima tiitliks ei ole ma teinud muud, kui elanud oma elu. See on minu jaoks kahtlemata kõige üllatuslikum tähelepanuavaldus!»

Eilsel galal kuulutati välja ka Ly Ranne Fondi auhinna Ilulooja tänavune laureaat, kelleks sai meigikunstnik Mammu (Maris Rätte). Auhinnaga tunnustatakse moemaailmas tegutsevaid fotograafe, modelle, meigikunstnikke, stiliste jt. Ilulooja auhinnaks on kunstnik Ivo Lille loodud klaasskulptuur ning 1000 eurot.

Samuti selgusid neljapäeva õhtul Anne & Stiili tänavused iluhitid. Asjatundlik žürii valis võistlustules osalenud enam kui 250 toote hulgast välja 60 parimat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles