Lugejad kõhuhädade käes piinlevale Krista Lensinile: mine arsti juurde!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika peatoimetaja Krista Lensin
Kroonika peatoimetaja Krista Lensin Foto: Viktor Burkivski

Eile jagasime lugejatega tõsist probleemi. Kroonika peatoimetaja Krista Lensin kirjutas Naistemaailma blogisse postituse, kus kurtis pidevate kõhuprobleemide üle. Elu24 toimetus mäletab aga selgelt, et kas polnud Krista see, kes tegi reklaami puhitustele ja teistele kõhuhädadele lõpputegevat imejogurtit Activia. Kas liiga palju head tekitas meelelahutusnaisele üledoosi?

Krista Lensin kirjutas Naistemaailma blogis, et tema toitumisharjumused teevad talle sõna otseses mõttes haiget. «Igapäevased kõhuvalud ja oksendamine on mu lahutamatud kaaslased ja mul pole aimugi, mida ma valesti teen. Ja ei, see pole ainult pidutsemisest, kuigi väga tihti siiski ilmselt ka on,» tunnistas Lensin avameelselt.

«Peod teevad mulle kõige rohkem haiget. Näiteks hiljuti tundsin ühes sünnipäevalauas, et mu kõht lõhkeb nende valude kätte. Ja kujutate ette, see oli lihtsalt tavalisest kartulisalatist!? Tunnike sünnipäevalauas ja  tunnike vetsus oksendamist.  Kõige kurvem on see, et kõht jääb ju ikkagi tühjaks ja ma pean kõike otsast peale alustama!» muretses Lensin pigem tühja kõhu kui kõhuvalude üle.

Elu24 lugejad, tuleb välja, on väga teadlikud, mida sellistel puhkudel teha ning jagavad siinkohal Kristale tarvilikke näpunäiteid. Kõige suurem enamus neist soovitab naisel blogiveergudel pihtimise asemel arsti juurde aeg kinni panna.

Samuti heidetakse naisele ette suitsetamist, joomist ja valet toitumist. Esimese kohta on Krista aga juba edusamme näidanud, sest eileavaldatud blogipostituses seisab, et naine loobus suitsetamisest täpselt 30 päeva tagasi.

«Öeldakse, et nii kaua, kui mäletad, mitu päeva on möödas viimase sigareti suitsetamisest, pole sa veel vaba, aga igal juhul sinnapoole teel,» arvab Krista ise.

Lisaks heameelsetele soovitajatele on Elu24 lugejate hulgas ka häid diagnostiliste oskustega lugejaid. «Maohaavandid,» lajatab üks. «Maovähk,» pakutakse koguni. Küll aga on enamasti sõdivad kommentaatorid sedakorda üksteise soovitusi pigem täiendavad kui vastuvaidlevad.

Kõhuhädade igavene lõpp pidavat saabuma ka kui juua kartulimahla. «Riivi koos koorega tooreid kartuleid, pigista mahl välja ja joo kartulimahla klaasitäiejagu lonkshaaval iga päev umbes nädalajagu,» kirjutab lugeja kummalisest abinõust.

Ka Activiat soovitatakse, kuid kuna Kristal on sellega juba oma lugu, siis arvatakse, et tema puhul on tegu tõesti pigem üledoosiga.

Meie soovitame Kristal kommentaariumile pilk peale heita ja eneses nõu pidada, et oma probleemidele kiire lahendus leida. Edu Kristale!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles