Ingrid Tähismaa: kes saaks minuga võistelda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Tähismaa ja Aleksandr Makarov esitlevad kvikstep'i.
Ingrid Tähismaa ja Aleksandr Makarov esitlevad kvikstep'i. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Ajakirja Kroonika endine peatoimetaja Ingrid Tähismaa naljatles Raadio 2 saates «Ülekuulamine», et just tema on meediaprintsess.

«Printsess mis printsess, täitsa mõnus tunne on,» rääkis ta. «Peeglike vastab igal hommikul, et mina. Kes saaks minuga võistelda?»

Ingrid ei suutnud ka uskuda, et inimesed võivad rääkida, et Anu Saagim on temast parema ajakirja teinud. Ta märkis, et tiraažide vahe peaks olema ikka päris suur. Ta peljanud ka, et Kroonika võiks vähempopulaarseks muutuda.

Meediaprintsess viskas ka nalja, et ta lahkus Kroonikast suure kaklusega.

«Miks siis ei võiks lahkuda,» küsis ta vastu.

Ingridi sõnul soovis ta elus lihtsalt midagi muud proovida ja ajakirja oli ka värskust vaja.

«Mul ei olnud enam seda värkust, polnud tunnet, et tahaks minna seda ajakirja tegema,» selgitas ta.

Naine tõstis esile, et pärast lahkumist käis ta küll töölõunatel, kuid soovis siiski jääda oma unistuste juurde ja asutas meediakooli.

Ingrid ei soovinud väga vastata ajakirjanike küsimustele, mis puudutasid Elu24 uut peatoimetajat Anu Saagimit, öeldes peamiselt, et neil pole eriti puutepunkte.

Ingrid avaldas ka, et pärast saates «Tantsud tähtedega» osalemist sai ta Reformierakonnast pakkumise poliitikasse tulla. Lisaks arvas ta, et tungis saatega tõenäoliselt eestimaalaste südamesse.

«Olen otsustanud, et ei lähe poliitikasse, vaid lähen eraettevõtlusesse,» sõnas ta.

Ingrid rääkis ka, et ta ei tea, kui kaua ta meediakoolitusega tegeleb – eks elu näitab, kui kauaks seda projekti jätkub, kuid inimestele pakub tema idee huvi küll.

Naise sõnul ei mõtle ta eilsele päevale ja vaatab pigem tulevikku ning isegi kaugemasse tulevikku.

«Ma ei teeks midagi teisiti, olen suhteliselt hästi läbi tulnud ning mul on elus läinud hästi,» selgitas ta. «Mul on väga palju häid sõpru ja üleüldse pole mul millegi üle kurta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles