Fotod: Halle Berry eksmehe ilus näolapp pärast peksu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Aubry
Gabriel Aubry Foto: SCANPIX

Näitlejanna Halle Berry eksmees Gabriel Aubry ja praegune kihlatu Olivier Martinez läksid tänupüha ajal kaklema ning tüli lõppes arreteerimise ja kiirabikülastusega.

Kanada modell sai ilmselt rohkem kannatada, sest kohtufotodel on näha tema sinikad ja kinnipaistetanud silm ning väidetavalt murdus tal ka üks roie. Martinez pääses kergema käevigastusega.

Mehed läksid karvupidi kokku tänupüha ajal Halle Berry kodus, kui Aubry olevat Martinezit tappa ähvardanud. Aubry'le kehtestati kiirkorras lähenemiskeeld ning nüüd ei tohi ta Berryle, Martinezile ja tütrele Nahlale tulla lähemale kui sada meetrit. Aubry lasi omakorda kehtestada lähenemiskeelu Martinezile.

2010. aastal lahku läinud Aubry ja Berry võitlevad seniajani tütre Nahla hooldusõiguse pärast. Berry soovib lapse viia Martinezi kodumaale Prantsusmaale, kuid Aubry ei taha seda lubada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles