Olly Murs: mul on au Robbie't oma sõbraks nimetada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams ja Olly Murs
Robbie Williams ja Olly Murs Foto: SCANPIX

Laulja Robbie Williams esineb tuleva aasta 20. augustil Tallinna lauluväljakul ning kontserdi erikülaliseks on tema hea sõber Olly Murs.

«Kõik teavad, et olin Robbie suur fänn ning mul on tõeline au teda oma sõbraks nimetada,» ütles Murs tuuri välja kuulutanud pressikonverentsil.

«Ta on mulle suureks inspiratsiooniks olnud ning hindamatut nõu andnud terve mu karjääri vältel. Olin üliõnnelik, kui ta mind tuurile kaasa kutsus,» lisas ta.

Olly Murs on üks viimase kümnendi edukamaid popstaare ning tema uus album, «Right Place Right Time», ilmus eile, 26. novembril.

*Noorhärral on karjääri jooksul olnud kolm esikohahitti ning mitmeid singleid TOP 20s.

*Albumi hitivaliku eest on lisaks Ollyle vastutavad ka tootjatrio Andrew Frampton, Steve Kipner ja Julian Bunetta (The Script, Cheryl, JLS) ning Ed Drewett (The Wanted).

*Albumi esimene singel «Troublemaker», featuring artistiks Flo Rida, kõlab siinseteski hitiraadiotes, sarnast funky- meeleolu pakuvad ka «Hey You Beautiful» ning «What A Buzz».

*Hümniliku kõlaga lugu, «Army Of Two võib võrrelda nii Robbie Williamsi «Millenniumi» kui George Michaeli «Freedomiga». Lugu on pühendatud fännidele. «Tahtsin kirjutada loo oma fännidest, kes on viimased kolm aastat täiesti võrratud olnud. Ma ei suuda oodata, mil seda kontserdil esitada saan!» selgitas Murs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles