Vaata: Kanal 2 stardib uus põnevussari «Alcatraz»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Alcatraz» stardib Kanal 2.
«Alcatraz» stardib Kanal 2. Foto: ROBERT GALBRAITH/REUTERS

Vahetult enne täna õhtul viimast korda eetrisse minevat «Süvahavvat», kell 20.30 algab uus põnevussari «Alcatraz», mille loojateks on hittseriaali «Teadmata kadunud» (“Lost“) tegijad. Sarja keskmes on samanimeline kurikuulus vangla ja sellega seotud ohtlikud mõistatused.

Kui vanglasaare 256 vangi ja 46 vangivalvurit 1963. aasta 21. märtsil salapäraselt kaovad, mätsib valitsus loo kinni ja laseb vangla sulgeda põhjendusega, et see ei olnud sealviibijatele enam turvaline. Pool sajandit pärast vangide kadumist, aastal 2012, hakkavad kõige ohtlikumad neist taas välja ilmuma ja jätkavad oma mõrvarlike plaanide elluviimist - nagu poleks vahepeal midagi juhtunudki...

Valitsuse salajase eriosakonna juht Hauser (auhinnatud filmitäht Sam Neill) võtab endale appi ajaloolasest Alcatrazi-eksperdi dr Diego Soto («Teadmata kadunud» staar Hugo Garcia) ja politseiuurija Rebecca Madseni, et koos välja uurida, mis tol saatuslikul märtsipäeval tegelikult juhtus.

Uus põnevussari «Alcatraz» on Kanal 2 ekraanil alates tänasest teisipäeviti kell 20.30, kohe pärast politseisaadet «Krimi».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles