Staarisaade on jõudnud teatrivooruni

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi - «Eesti otsib superstaari» saatejuhid
Ott Sepp ja Märt Avandi - «Eesti otsib superstaari» saatejuhid Foto: Mihkel Maripuu

Esmaspäeval ja teisipäeval, 18.ja 19.veebruaril, toimub Tallinnas Nuku- ja Noorsooteatris «Eesti otsib superstaari» teatrivoor, kus sajast heast lauljast jääb erinevate etteastete sooritamise tulemusena võistlustulle vaid 30.

Kahepäevane teatrivoor algab esmaspäeva hommikul kell 9. Võistlejail tuleb selles voorus esitada oma valitud laul ning lisaks kohapeal selguv lugu nii klaveri kui fono saatel. Žürii ette tuleb astuda nii üksi kui mitmekesi koos.

Saate kohtunike hinnangul on just teatrivoor kõige keerulisem, kuna osalejad peavad uued lood kiirelt omandama ning hindajad väga lühikese ajaga palju kaalukaid otsuseid langetama.

«Teatrivoorus valime välja 30 meie arust parimat lauljat, edaspidi on otsustusõigus televaatajate kätes, seepärast on see meie jaoks väga vastutusrikas voor,» sõnas kohtunik Mihkel Raud.

Peale teatrivooru ootab osalejaid ees stuudiovoor, millest valmib neli saadet. Stuudiovoorule järgneb üheksa finaalkontserti. «Eesti otsib superstaari» tänavune võitja selgub 8. juunil superfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles