Ingrid Tähismaa innustab «Tähetunni» staar-reportereid

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Tähismaa
Ingrid Tähismaa Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Märtsikuu algusest hakatakse TV3 «Seitsmestes uudistes» näitama teemalugusid, mis nädala lõpuks kogutakse saatesse «Tähetund».

Ingrid Tähismaa juhitava uues saates astuvad reporteritena üles vaid tuntud inimesed.

Kui tavaliselt on lauljaid, näitlejaid, ministreid ja muid avaliku elu tegelased kaamera ees küsimustele vastamas, siis «Tähetunnis» avaneb kuulsustele võimalus roll vahetada ning ise intervjueerimiseks mikrofon kätte võtta.

«Vaataja jaoks on ilmselt ühtviisi põnev jälgida nii staaride toimetulekut reporterina kui seda, millised teemad tuntud inimesi köidavad,» märkis «Tähetunni» toimetaja ja juht Ingrid Tähismaa, lisades, et staaride omanäolised reportaažid ja huvitavad vaatenurgad muudavad saate tõeliselt värvikaks.

Tähetunnis kajastavad kuulsused just seda, mis neile korda läheb ning püüavad leida vastuseid seni hinge kripeldama jäänud küsimustele, tehes seda mõistval ja hoolival moel.

«Kindlasti on «Tähetunnis» tavalisest enam südamlikkust, positiivsust ja inimlikkust ning reporterite selline suhtumine paneb nii mõnedki huvitavad teemad, mis tavaelus märkamata jäävad, uudiskünnist ületama – see on saade, mis võib muuta saatusi,» rääkis Ingrid Tähismaa.

«Tähetund» jõuab TV3 eetrisse alates 8.märtsist. Saatesse kogutud lugusid näeb iga eelneva nädala vältel «Seitsmestes uudistes».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles