Kairit Tuhkanen on tagasi lavalaudel!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen üllatab uue looga „Cappuccino“
Kairit Tuhkanen üllatab uue looga „Cappuccino“ Foto: Karit Tuhkanen promo

Meil on hea meel teatada, et artist Kairit Tuhkanen on elu parimas vormis ning juba novembri keskpaigas ilmus temalt uus singel pealkirjaga «Cappuccino»!

Lugu «Cappuccino» on juba praeguseks saanud muusikaga seotud inimeste hulgas staatuse "hitihoiatus".

Ning seoses uue singli ilmumisega, plaanib artist üle-eestilist tuuri «Kui kohtume taas … »

«Meil kõigil on kiire. Aina sagedami piirdume sõpradega suhtlemisel vaid lubadustega peatsest kohtumisest. Loodan, et lugu «Cappuccino» õhutab kuulajaid kallite inimestega silmast silma suhtlema. Leidke aega ja kutsuge sõber tassikesele kohvile,» naeratab kavalalt Kairit Tuhkanen kohvitassi tagant oma uut lugu kommenteerides.

Juba detsembrist saab alguse üle-eestiline kontserttuur

Esinemiskava sisaldab 45-minutilist kaasahaaravat meelelahutust. Lisaks uuele loole tulevad esitamisele kõik rahva poolt juba armastatud lood: «Äike päike», «Sa oled see kes jääb», «Liisa», «Millepärast», «Siis kui saabub päev», jpt.

Kairit on laval koos  proffessionaalsete meestantsijatega, kelle liikumiskavad muudavad kogu show nauditavaks ka kõige nõudlikumale publikule.

Kuula Kairiti uut lugu «Cappuccino»! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles