Ester ja Üllar Jörberg tähistavad 35. pulma-aastapäeva! Palju õnne!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Jörberg ja Ester
Üllar Jörberg ja Ester Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Peagi 35. pulma-aastapäeva tähistav muusikutepaar Ester (67) ja Üllar Jörberg (71) toetavad teineteist  nii heas, kui halvas.

Esteri ja Üllari kodus valitseb üksmeel ja harmoonia

«Üksteist tuleb mõista ja toetada, mitte haukuda ja vaielda. See ei vii kuhugi,» paljastab Üllar hea suhte tagamaad, Kroonika veergudel.

«Et arusaamatusi tekkida ei saaks, tuleks oma tunded ja mõtted kohe lagedale laduda, mitte lasta neil enda sees suureks kasvada,» teab elutark mees.

Kas te vahel tülitsete kah?

Üllar: Eks vahel natuke ikka. Aga ma olen selline mees, kes kuulab alati oma naise ära. Estril on väga palju arukaid mõtteid ja ma arvestan nendega alati.

Ester: No minuga pole mõtet vaielda, sest ma niikuinii võidan. Teate, tegelikult on asi selles, et mul liigub mõte ja loogika kiiremini. Ega me eriti ei saagi vaielda. Üllar jääb põhjendamisega hätta. Mina kaitsen oma seisukohta paremini. Aga me ei vaidle kunagi halvas mõttes.

Üllar: Vahel pole ütlemistel mõtet ka. Jätad midagi nähvamata ja elu läheb rahulikult edasi.

Ester: No oleneb, kuidas öelda. Mina arvan, et enda sisse ei tohi asju koguda. Kui midagi ei meeldi, siis saab seda ilusasti mainida, ilma kära ja karjumiseta.

Pikemat intervjuud Üllari ja Estri harmoonilisest kooselust loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles