«Talendijahis» võidutses isade ja laste akrobaatikarühm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Anna saates "Talendijaht"
Lauljatar Anna saates "Talendijaht" Foto: Kanal 2

Seekordse Kanal 2 saate «Talendijaht» võitis isade ja laste akrobaatikarühm ning publiku lemmikuna said edasi Kohtla-Järve karmikäelised karateässad.

Žüriisse kuuluvad humorist Mart Juur, lavastaja Ain Mäeots, lauljatar Eda-Ines Etti, priimabaleriin Kaie Kõrb ja kulturist Ott Kiivikas.

Esimesena astus lavale tütarlastegrupp Anton Üksti, kes esitas vehklemisshow. Kohtunikud kiitsid uudset etteastet, kuid nõustusid, et natuke jäi veel täiuslikust puudu. Mart ja Ain ütlesid «ei».

Vello Vaheri tsirkusekool näitas isade ja eriti kõvade väikeste võimlejate akrobaatikat. «Väga sümpaatne number ja kõrvetas paljudes kodudes ilmselt nunnumeetri läbi,» kommenteeris Mart. Kohtunikelt tulid maksimumpunktid.

Tallinnast pärit Denis esitas piljarditrikke. «Välist stiili ja lõtva hoiakut veel juurde,» soovitas Ain. Inesele avaldas muljet etteaste džentelmenlikkus. Kohtunikelt viis poolthäält.

Põltsamaalt pärit 59-aastane Elvi näitas, kuidas seeniorid sangpommi rebivad. «Mul on väga head emotsioonid, vahva ettevõtmine ja jumala eest, tehke kõik kaasa,» julgustas Kaie. Kohtunikelt taas maksimumpunktid.

Järgmisena demonstreeris teadmisi inimentsüklopeedia Jaano, kes vastas nimetatud riigi pealinna ja selle ametliku keele. «Arvan, et see on praktiline oskus, mida saab kasutada tütarlaste sebimiseks,» ütles Mart. Kaie jaoks oli esitus natuke arg. Ines, Mart ja Kaie andsid vastuhääle.

16-aastane Anna esitas hingestatult laulu «Ave Maria». «Anna pani ennast kuulama küll,» sõnas Ines. Kaie arvas, et Annal tuleb veel palju tööd teha ja leida endale õige pedagoog. Ain ja Kaie ütlesid «ei».

Folkloortantsuansambel Ariran esitas osa Korea trummitantsust. Kaiele avaldas muljet esinejate sünkroonsus ja Inesele meeldis nende enesekindlus. Kohtunikud andisd viis poolthäält.

Viimaks näitas karateka Oleg koos oma õpilastega, kuidas paljaste kätega munakive ja muid esemeid lõhkuda. «Showna hästi esitatud ja vaatemänguline,» arvas Ott. Kaiel oli seda lausa valus vaadata ja ta tahaks teada, kuidas selline asi käib. Ines vahtis etteastet suu ammuli. Kohtunikud andsid maksimumpunktid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles