Liina Vahter ja Mihkel Raud ootavad last

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Liina Vahter saavad lapse
Mihkel Raud ja Liina Vahter saavad lapse Foto: Elu24.ee fotomontaaž

 Läinud neljapäeval, veidi enne keskpäeva sammusid teletäht ja muusik Mihkel Raud (43) ning tema kallim Liina Vahter (24) käsikäes Viimsis erakliinikusse Fertilitas – usaldusväärse allika sõnul külastas paar just erakliiniku sünnitus- ja lapseootusosakonda, teab Kroonika.

 «Noored astusid Fertilitasse sisse ja olid väga rõõmsa olemisega. Viskasid veel nalja ja tundusid väga vahetud,» räägib pealtnägija.

Näitlejanna ja juuksuri Liina ja multitalent Mihkli vahel hakkas sädemeid lendama juba aprillis, saates «Kolmeraudne».

Kui Liina tee Mihkli omaga ristus, oli tema suhe trummar Andrus Avarandiga läbi saamas. Punkti sellele pani aga intsident, kui Andrus sattus Juhkentali tänava maja ees, kus ta Liinaga mõnda aega elas, peale suudlevatele Mihklile ja Liinale.

Liina Vahter on varemgi olnud suhtes endast vanema mehega. Enne Andrust elas ta koos endast kümme aastat vanema kallimaga, kes on ühe suurärimehe poeg.

Mihkel Liina lapseootust kinnitama ei rutta. «Ma ei soovi sellel teemal ühtegi kommentaari jagada,» ütleb ta.

Mihkel Raud läks 1994. aastal paari endast vanema, tollal Eesti Raadios töötava Sirje Poolgasega. Neil sündis poeg, kes praegu on teismeeas. Mihkli teine abielu kinnisvaraärinaise Pärle Seppinguga sõlmiti kuupäeval 07.07.07, lahutus jõustus möödunud septembri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles