Fredi Pärs: Mihkel Raua kommentaarid on selles saates kõige olulisemad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalisti
Fredi Pärsi teekond saates.
«Eesti otsib superstaari» finalisti Fredi Pärsi teekond saates. Foto: Viktor Burkivski

«Eesti otsib superstaari» finalist Fredi Pärs rääkis Elu24-le, miks ta peab saates tähtsaks kohtunik Mihkel Raua kriitikat.

Kohtunike kommentaarid olid täna vastakad: Maarja ja Heidy kiitsid sind, kuid Mihkli tuju võttis sinu esituse esimene pool ära. Tema kommentaar mõjus sulle ja muutusid morniks, ei olnud seda naeratust enam...

Olgem ausad - Mihkli kommentaarid on selles saates kõige olulisemad.

Miks nii?

See on lihtsalt nii. Kui tema ütleb halvasti, siis on ka seda lava peal lõpus näha. Ma ise jäin enda esitusega väga rahule. Esmakordselt ma ei kuulnud, et ma oleks eriti mustalt pannud, mis oli minu puhul väga eriline. See on nii, et mõnele meeldib ja mõnele ei meeldi. Ma usun, et Mihklile ei pruukinud see meeldida, sest see on üsna loid laul, kui nii võib öelda. Samas ta ütles, et teine pool talle meeldis...

Kuidas oli suure orkestri ees laulda ja proovi teha? Nii palju muusikuid tuleb just sinu jaoks kokku siis, kas see paneb ka suurema vastutuse õlule?

Jaa! Kui esimesi proove tegime, siis ei tulnud mul kõige paremini välja. Seda muusikat on nii palju ja see tuleb igalt poolt su ümbert ning siis on raske seda kõike sisse võtta. Kusjuures, kui ma nüüd siin laivis laulsin, siis see oli esimene kord, kui ma fiilisin seda muusikat. See tohutult meeldis mulle. Enne esimesi proove mõtlesin, et orkestriga esinemine on sama mis bändiga, aga tegelikult ei ole. Ja selliste andekate inimestega laval olla on tohutu au.

Kas Mart Sanderi kohalolek aitas sind saates?

Muidugi, ta andis nõu ja oli hästi toetav. See andis hästi palju juurde. Ta ütles küll, et tee julgemalt, aga ega ta midagi  otseselt ei kritiseerinudki. Ta ei tulnud ütlema, et «nii Fredi, asi on nüüd nii...» Mitte midagi sellist ei olnud. Eks ta ikka ütles, et väga tubli, Fredi. See innustab, kui tema ütleb, et väga tubli. See annab palju enesekindlust juurde. Hästi huvitav oli temaga koos töötada. Ta on hästi positiivne, lõbus ja tšill inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles