Mairold Millert tunnistas, et imetles proovis Kristina imelist keha

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» poolfinaali läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina.
«Tähed jääl» poolfinaali läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina. Foto: Kerli Kurvits

«Lendamiseks õppimine oli raskem kui arvasin. Mõtlesin, et mis see siis ära ei ole. Tegelikult on väga oluline tasakaal ja kehahoid,» räägib Mairold Millert, kelle sõnul paistis ta esiti lennutrikke tehes väga kõver välja.

Platsi peal kuiva proovi Mairoldi sõnul ei teha, kogu proovi tegemine saigi alguse n-ö katseeksitusmeetodil. «Pandi trossid külge ja algaski lendamine. Natuke saime ka mingeid juhiseid, aga see oli enam-vähem kogu abi,» märkis Mairold, kes pidi tasakaalu ja kehahoiu ise ära tunnetama.

Olgugi, et Mairoldi vastaste hulgas on nii sportlane kui popmuusik, oli ta just eriti üllatunud Kristina etteastest. «Ta oli üllatavalt sirge. Mõtlesin teda vaadates, et see oli lihtsalt väga puhas,» kiitis Mairold.

Seda, et žürii tänases saates kuidagi kellelegi oma väljakujunenud poolehoidu üles näidata saaks, Mairold ei usu. «Täna on rahva häälel palju tugevam roll. Võiks öelda, et see saade on isegi kõige ausam… Või noh, kui mitte ausam, siis televaatajale, kellele seda saadet ka tehakse, kõige võimaluste rohkem. Iga üks saab anda oma hääle selle eest, keda või mida ta järgmises saates näha tahab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles