Kristina usub, et televaataja valikul võib ta saatest kukkuda

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» poolfinaali läbimäng. Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand.
«Tähed jääl» poolfinaali läbimäng. Kristina Šmigun-Vähi ja Kristjan Rand. Foto: Kerli Kurvits

«See on ikka väga erinev,» kommenteerib möödunud nädalast ettevalmistusprotsessi lendamiseks trossidega lae alla kinnitatult Kristina Šmigun­-Vähi. «Me alustasime Kristjaniga alles kolmapäeval ja väga entusiastlikult – arvasin, et see on lihtne ja sain seetõttu väga haiget!»

Samuti kurtis Kristina, et mitmetunnisest pöörlemisest ja keerutamisest lae all hakkas tal lausa pea ringi käima. «Mul oli ühel hetkel ikka väga paha olla,» märkis ta, kuid lohutas end sellega, et otsesaates tuleb tantsida vaid mõned minutid.

Täna jääl toimuv on sinna Kristina sõnul üksnes nelja päevaga tekkinud. «Nullist. Pidime palju ja lühikese ajaga saavutama.»

«See on raske! See tõesti on raske ja isegi kui see paistab telepildis kerge, siis see on kaugel sellest,» kinnitab Šmigun-Vähi meelekindlalt.

Kristina finaali peale veel ei mõtle. «Olen kaks viimast saadet õhukesele jääle jõudnud ja seda telepubliku hääletusel,» märgib ta, viitades võimalusele tänasest saatest, mil esimest korda otsustusõiguse olulisem kaal lasub televaatajatel, välja langeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles