Pearu kehakaal võib õblukesele Emilile täna komistuskiviks saada

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» poolfinaali läbimäng. Pearu Paulus ja Emili Arm.
«Tähed jääl» poolfinaali läbimäng. Pearu Paulus ja Emili Arm. Foto: Kerli Kurvits

Jäätantsutäht Pearu Paulus pidas möödunud nädalal kõige keerulisemaks dilemmaks seda, kui palju tuleb lennata ja kui palju uisutada? Saate pealkiri on ju endiselt «Tähed jääl»…

«Aga pühapäev on jälle käes ja kõik tundub olevat paigast,» ei näe Pearu mingit põhjust, mille pärast enam pabistada.

Lendamise selgeks saamine oli Pearu jaoks aga keeruline ennekõike pisikese tantsupartneri pärast. «Minu ja Emili kaalud…» alustab Pearu ja muheleb seejärel pikalt. «Need on väga erinevad! Ja kuna mina pean olema see, kes lendab ja Emili maa peal see, kes mind suunab, juhib ja kallutab, siis tema jaoks on jõudude vahekord äärmiselt ebaõiglane.»

Saate poolfinaali jõudnud kolm paari on Pearu hinnangul täiesti ausalt selle koha ära teeninud. «Kuigi tuleb öelda, et see, kes siia jõudis ja kes mitte, oli üks pikk ja juhuslikkust täis teekond.»

Tänase saate tulemit Pearu spekuleerida ei taha. Teiste lendamiskavasid mees nägi ning hindab neid väga tugevateks. «Mis tunnetega ma ikka teiste kavu vaatan. Hea tundega. Mingit arutelu ma sellele ei lisaks, et kes täna lahkub või millest see sõltub. Kõik annavad endast kindlasti parima,» on Pearu veendunud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles