Kurb uudis! Lil Wayne loobub muusikast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Lil' Wayne
Räppar Lil' Wayne Foto: Andrew Innerarity/REUTERS

Räppar Lil Wayne teatas, et paneb ameti maha ja loobub muusikast. Mees töötab hetkel oma kümnenda stuudioalbumi «I AM Not A Human Being II» kallal ning lubab pärast seda järge ka «Carteri» sarjale, edastab MTV.

Küsimusele, miks räppar neid kahte albumit korraga välja ei anna, vastas staar: «Ma tean väga hästi, et te ei taha veel mind lahkumas näha. «Carter V» saab olema minu kõige viimane album. Kuulge, alustasin räppimisega juba 8-aastaselt ning olen tänaseks 30. See on väga pikk aeg!»

«Kirjutasin alla oma esimesele plaadilepingule 11-aastaselt ja sain oma esimese plaatina-auhinna 14selt. Nüüd olen 30. Tänu jumalale pole mul siiani olnud mitte ühtegi albumit, mis poleks plaatinani ulatunud (müünud vähemalt miljon koopiat – toim.). Kui ma nüüd niimoodi jätkaksin, siis poleks ma mitte ainult ahne, aga ka väga rumal oma usus, et kõik niimoodi jätkub,» lisas staar.

Lil Wayne'i järgmine album ilmub USAs 19. veebruaril. Peale muusika on mehe hobideks veel rulatamine ning lisaks saab ta uhkustada oma rõivakollektsiooniga. «Kui ma midagi ette võtan, siis ma sellele ka keskendun. Ja mõnikord ei ole selleks ainult muusika.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles