Jäätähed tõusevad lendu ja finaali pääsejad määrab televaataja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säravaimad hetked viiendast «Tähed jääl» otsesaatest.
Säravaimad hetked viiendast «Tähed jääl» otsesaatest. Foto: Viktor Burkivski

Sel pühapäeval toimub «Tähed jääl» poolfinaal, kus selguvad kaks finalisti. Esmakordselt saavad ka televaatajad «õhukesel jääl» hargnevasse draamasse sekkuda.

Pühapäeval kell 20.30 Kanal 2 otse-eetrisse jõudvas «Tähed jääl» poolfinaalis võistlevad Kristina Šmigun-Vähi, Mairold Millert ja Pearu Paulus.

Kuivõrd kaalul on pääs superfinaali, siis ei otsusta saatest väljalangejat enam ainult kohtunikud, vaid toimub ka vaatajate telefonihääletus.

Saate teemaks on seekord «Õhk, tuli, vesi» ja osalejad peavad oma uisukavasse sobitama efektse akrobaatilise triki – trossidega lendamise.

Loosi tahtel astub esimesena võistlustulle Pearu Paulus, kes on viimastes saadetes nii žürii kui televaatajate südamed võitnud. «Ma arvasin, et see on lahe, aga see on veel lahedam,» jagab Pearu oma muljeid lendamistrikist, mida sellel nädalal usinasti harjutatud.

Teine poolfinalist on Kristina Šmigun-Vähi, kes eelmisel korral sattus taas «õhukesel jääle» ja pidi üle elama äärmiselt pinevad hetked. Kristina tunnistab, et trosside otsas lendamine on tegelikult väga raske aga sama ka väga huvitav kogemus: «Ma siiralt loodan, et suudame harjutada selle siiski nii selgeks, et saates paistaks see välja ilus ja õhuline».

Viimasena näitab jõu ja ilu numbreid aga Mairold Millert, kes ainsana kolmest poolfinalistist pole seni üheski saates kahe nõrgema paari sekka sattunud ega edasi pääsemise pärast muretsema pidanud. Nüüd, kus kaalul on saate peavõit, on ärevus temagi hinge pugenud: «Tunded on nagu ameerika mäed, ise ka ei tea, mis seal teha tuleks».

Saate muusikaline erikülaline on Anne Veski.

 «Tähed jääl» poolfinaal on Kanal 2 otse-eetris pühapäeval kell 20.30

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles