Ansambel Stella esitleb homme Tartus debüütalbumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stella
Stella Foto: Kumu ÖÖ

Tallinna viisik Stella sai alguse 2005. aasta lõpul ja on tänaseks paljuski tänu oma ekstsentrilistele kontsertidele omandanud Eesti

undergoundis

juba legendaarsele läheneva maine. Ainuomasel viisil psühhedeelset sündipoppi ja diskot kokku segavat Stellat on nimetatud koguni täiesti uue, veel nimetu stiili loojateks.

Bändi muusikat võiks võrrelda katustkergitava kosmilise kokteiliga, mille koostisosadeks on rütmimasinast rulluv diskogruuv (Kati), seda toetav trumm (Mammu), kirglik elektriviiul (Carmen), isemeelne kitarr (Tauno) ja võidukalt viiulikiunatustega võistlev vokaal - Eesti maniakaalseima frontwomani Lotte esituses.

Reedel, 10. aprillil esitleb Stella Tartu klubis Trehv oma esimest täispikka albumit «Meie oma pisikene Mozart».

Lisaks Stellale astuvad publiku ette üle pika aja taas kontserttegevust alustanud Tartu underground duo Opium Flirt, kes teeb seekord ettekandele terve hulga uut materjali. OF kava koosneb nii duo-elektroonika techno-etteastest kui ka 2-trummariga freestyle-jammist. OF'i tuumikuga ühinevad lisaks veel külalismuusikud, ansamblitest Tartu Popi & Roki Instituut ja Wrupk Urei.

Lisaks ansamblitele pakuvad helinaudingut ka DJ Nicolas ja DJ Majoor Liiv. Pilet üritusele maksab vaid 50 krooni ning uksed avatakse kell 22.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles