Katarina Padar leidis Muhust uue printsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katarina Padar
Katarina Padar Foto: Helin Loik / Naisteleht

Juba mullu suvel mainis Tanel Padarist lahutanud naine Katarina, et ta elus on uus, temast viis aastat noorem mees, nüüd on salapärase noorsandi isik paljastatud – Katarina uus kallim on pikk ja tõmmu Muhust pärit jurist ja ärimees Aro Kaljuste.

Pärast abielu Tanel Padariga meedias peamiselt seltskonnatibi, stilisti ja modellina tuntud Katarina on sõprade ja tuttavate kinnitusel viimaks leidnud oma tõelise õnne, kirjutas Õhtuleht.

Tema uus kallim on juristiharidusega Aro Kaljuste (33), kelle vanematekodu on Muhus kadakase karjamaa veerel Ivo Linna suvekodu naabruses.

Et Muhu saarel, eriti tillukeses Linnuse külas Väikese väina tammi lähedal, kus kruusatee ääres puude vilus peidab end Aro kodutalu, ei jää ükski võõras märkamata, on külanaised Katarina juba oma terase pilgu alla võtnud.

Kohalikele on jäänud mulje, nagu elakski Katarina Linnusel ja aitaks Aro emal pere lehmi lüpsta, igatahes nägevat Katarinat talus sageli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles