Busta Rhymes: tehnoloogia areng suretab inimestevahelist suhtlust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trevor Smith ehk Busta Rhymes
Trevor Smith ehk Busta Rhymes Foto: AP / Scanpix

Räppar Busta Rhymes kutsus fänne üles austama tema «personaalset ruumi» ja enne tema pildistamist luba küsima, kuna ta vihkab seda, kui inimesed temast luba küsimata mobiiltelefoniga pilti teevad.

Muusik, kelle õige nimi on Trevor Smith, tunnistas hiljutises intervjuus, et tehnoloogia areng tekitab temas vastakaid tundeid, sest kuigi moodsad tehnikavidinad on kasulikud, hakkab kõige sellega kaasnev mugavus inimestevahelist suhtlust välja suretama, vahendab WENN.

«Mulle meeldib tehnoloogia, aga mulle ei meeldi see, mida inimesed tehnoloogial endaga teha lasevad. Sellised väikesed asjad, nagu näiteks, et keegi tuleb sinu juurde ja teeb sust luba küsimata pilti. Mul on tunne inimeste personaalse ruumi austus on täielikult kadunud,» ütles Busta Rhymes.

Rhymesi häirib ka see, kui inimesed tema telefonikõnedele tekstisõnumitega vastavad.


«Ma helistan sulle, et küsida, kuidas läheb, aga sa ei võta toru, sest palju mugavam on mulle tekstisõnum vastu saata. Ma ei saa sellest aru. Mis juhtus inimestevahelise suhtlusega? See võtab inimestelt inimlikkuse. Nad ei pea enam omavahel suhtlema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles