Sylvester Stallone valmistab tütreid meelelahutusmaailma jaoks ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone
Sylvester Stallone Foto: Reuters / Scanpix

Märulifilmide veteran Sylvester Stallone tahab olla kindel, et tema tütardest ei saa Hollywoodile omase, elupõletamist armastava elustiili ohvreid – mees tutvustab nimelt neile juba varajases eas filmitööstuse karmi reaalsust. 

61-aastane Stallone kinnitab, et tal poleks midagi selle vastu, kui ta kolm tütart – 11-aastane Sophia, 9-aastane Sistene ja viieaastane Scarlet – näitlejateks saaksid, kuid ta on keelanud neil avalikkuse ees halvasti käituda, et nad tabloidide huviorbiiti ei satuks, vahendab WENN.

«Ma olen oma tütarde vastu hea aga mõnikord peab ka karm olema, sest maailm on karm. See hirmutab mind, sest ma tean, et nende nimi teeb neist tabloidide sihtmärgid. Vaadake neid noori kuulsusi – nad saavad meedialt täie rauaga, nad peavad mikroskoobi all elama,» ütles Stallone.

«Ma olen seda öelnud alates päevast, mil nad sündisid: «Kuulake oma ema ja isa sõna». Aga kui nad vanemaks saavad ja hormoonid möllama hakkavad, võivad nad hakata ütlema: «Isa, sina ei tea ka kõike!» ja mina pean vastama: «Tean ikka küll!». Ma ei saa neid takistada meelelahutustööstusesse minemast, aga ma saan neid selle tarvis ette valmistada ja karastada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles