Ilmsiks tuli Galojani ja Savisaare vaheline võimalik flirt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Anna-Maria Galojan
Edgar Savisaar ja Anna-Maria Galojan Foto: elu24.ee

«Parteiboss tegi mulle suvalisel õhtupoolikul ettepaneku, et võiksime koos presidendi vastuvõtule minna,» kirjutab Anna-Maria Galojan, rääkides Savisaare kiremeilidest tol ajal äsja kriminaalasja kaela saanud neiule.

«Et Edgar minuga flirtida võiks, selle taipamine võttis mul omajagu aega,» räägib ta oma raamatus «Kuidas minult varastati miljon».

Intiimseimad stseenid on seotud aga just Savisaarega (kui hiilgamine Playboy kaanestaarina välja jätta), vahendab Õhtuleht.

«Jah, ma kuulsin hiljem sahinaid, et just blondid ja väikesed naised talle meeldivad... No meie vanusevahe on ikka üsna kopsakas,» põhjendab Galojan ja lõpetab mõni lehekülg hiljem: «Edgar Savisaare armukest minust ei saanud.»

Flirt algas öösel kella ühe paiku Galojani telefoni potsatanud kirjaga «Kuku!» ja jätkus järgmise päeva varahommikul teatega: «Tõuse ja sära, mu päikesekiir!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles