Elu24 video: elukogenum Rosanna näeb nüüd paljusid asju mitmest küljest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints
Rosanna Lints Foto: elu24.ee

Elu24 vestles The Suni lugudel põhineva rokkmuusikali «Kuu on päike» osatäitja Rosanna Lintsiga.

Kuidas sa osatäitmiseni jõudsid?

Olin koolis ja Mart Mikk helistas mulle. Siis saime kokku, kirjutasime meilitsi ja nii lihtsalt see käiski.

Keda sa kehastad?

Rosannat. Enda elulugu päris ei mängi, aga minunimeline karakter on küll. Ja ega ta nüüd nii erinev minust ka ei ole. Võibolla veidi leebem, kui ma ise olen, aga üldiselt mingit drastilist erinevust ei ole.

Kas rakendasid siin ka midagi varasemast näitlejakogemusest õpitut?

Siin sai ikka õpitud seda ja pikalt proove tehtud. Kui ma «Ühikarottides» olin, siis seal polnud mingisuguseid lugemisproove. Seal vaatasin ise ette ja tegin nii palju stseene, kuni välja tuli. Siin meeldis mulle just see õppeprotsess ja nüüd tunnen end näitlejana palju kindlamalt.

Kellel soovitaksid tulla seda etendust vaatama?

See on noortele suunatud, aga siin on selliseid nüansse, mida mina võibolla paar aastat tagasi ei oleks ära tabanud. Need on sellised nüansid, mis ei kehti ainult muusikamaailma puhul, vaid neid võib ka teistes asjades näha. Mina näen paljusid asju hästi mitmest küljest. Mulle see meeldib.

Kas osalemine selles projektis on sulle ka midagi õpetanud?

Seda kindlasti. Aga just see stoori on mulle mõnusalt tuttav. Mulle meeldib seda stoorit vaadata, et kuidas ma ise mingil ajal olingi see, kes ma läksin muusikamaailma ja vaatasin, et vau!, siin on fännid, seal on fännid ja kõik on nii eufooriline. Nüüd ma näen asju juba teisest küljest kui alguses. Aga siin näen seda äratundmismomenti.

Tanel Padar & The Suni muusikal põhinev rokkmuusikalavastus «Kuu on päike» esietendub Rahvusooper Estonia kammersaalis 22. novembril. Dramaturg ja libretist on Aapo Ilves, lavastaja ja kunstnik: Juss Haasma, muusikaline juht: Feliks Kütt (Endla Teater), valguskunstnik: Rasmus Rembel. Osades: Juss Haasma, Rosanna Lints, Kadri Kipper, Kati Jaanimäe, Rauno Elp ja Aare Saal. Laval on bänd koosseisus Robert Vaigla (kitarr), Jaanus Salm (löökpillid), Tarvi Kull (klahvpillid) ja Feliks Kütt (basskitarr), kelle esituses tulevad ettekandele Tanel Padar & The Sun hitid «Võta aega», «Elukunstnik», «Igatsus teeb head», «Pidu läheb käima», «Kuu on päike» jt.

Vaata teisi Elu24 videosid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles