Anna-Maria Galojan kinkis Hillar Kohvile oma trükisooja raamatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna- Maria Galojan kinkis Hillar Kohvile oma raamatu "Kuidas minult varastati miljon"
Anna- Maria Galojan kinkis Hillar Kohvile oma raamatu "Kuidas minult varastati miljon" Foto: Hillar Kohv Viinahaualt

Staarpoliitik Anna-Maria Galojani «Kuidas minult varastati miljon» troonib uhkelt Rahva Raamatu poliitika ja ajaloo TOP 10 tabelis esimesel kohal.

Oma isikliku eksemplari sai ka tuntud kirjamees Hillar Kohv Viinahaualt.

«Mina raamatukogus raamatuid lugemas ega laenutamas ei käi, sest mulle meeldib kirjutada ja samas ma ei ole raamatute lugeja,» pajatab Hillar Kohv.

«Minu kodus raamaturiiulit pole. Eelnevalt on mulle oma raamatu koos autogrammiga kinkinud Otepääl elav poliitik Jaanus Raidal ja see oli sel ajal, mil ma PIMP TV-ga «Kohvitundi» tegin ja siis käisime Ken Saaniga ka Jaanus Raidalil külas ja siis ta mulle oma raamatu ka kinkis.»

«Hiljuti tegin ühele portaalile eksklusiivse intervjuu nii Anna- Maria Galojaniga, kui ka tema raamatu toimetaja Anne- Mari Alveriga ning sel põhjusel mulle tänutäheks ka Anna- Maria Galojani värske raamat Eesti Posti vahendusel saadeti.»

«19. novembril oli raamat minu postkastis ja tegin koos kingitusega ka foto,» rõõmustab Kohv.

Raamat maksab internetist ostes 15.04 eurot, kaupluses 15.83 eurot ning kaupluses püsikliendile  15.04 eurot. Müügil kõigis hästivarustatud raamatupoodides ja raamaturiiulitel ka suuremates ostukeskustes.

Kui iga eestlane ostaks Galojani raamatu, teeniks südikas tüdruk ise oma esimese miljoni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles