Vaata ja minesta: Täpp on kaotanud aastaga massi 1/20 tonni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albersi totaalne muutumine.
Mari-Leen Albersi totaalne muutumine. Foto: Erakogu

Mari-Leen Albers tähistab täna aasta möödumist päevast, mil astus otsustava sammu tervislikuma keha suunas.

«Täna, täpselt aasta tagasi kaalusin ma hommikul kell kuus 104 kilogrammi ja seadsin sammud haiglasse,» kirjutab Albers oma blogis.

«Kahe ja poole kuuga enne operatsiooni olin suutnud omal käel kaalu alandada umbes seitsme kilo võrra. Võileiva või asendasin salatilehega, keeduvorsti ja kaelakarbonaadi lahja kanasingiga, täisteraleiva kuivikuga, suvalise pakimahla asemel ostsin naturaalselt pressitud mahlu ja nii need kilod ajapikku kadusid. Raha kadus märgatavalt rohkem kui suvalisi pakimahlu ja keeduvorsti süües. Teadsin aga, et tulevikus hoian raha kokku just söögi pealt, sest lihtsalt ei mahu,» meenutab nüüd kauni figuuri omandanud naiselik Mari-Leen.

«Suvel, enne operatsiooni ja omaalgatuslikku dieeti oli minu hiigelaeg, kui kaal näitas numbrit 111! Ja nagu ma olen varem öelnud, ma ei näinud ennast sellisena. Praegu vaatan, et kas ma päriselt olin nii suur - reaalselt käte ja jalgadega pall? Mu vööümbermõõt oli 131, pikkus 155. Peaaegu pall!» hüüatab Mari-Leen tagasi vaadates.

Ka meil on Mari-Leenu üle hea meel! Võtke õppust, paksukesed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles