Kati Saara Vatmann «Ärapanijast»: kuidas Kanal 2 võib lati nii alla lasta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali Retrolegend esimene päev
Kati Saara Vatmann
Festivali Retrolegend esimene päev Kati Saara Vatmann Foto: Jelena Rudi

Kati Saara Vatmann erutus esmaspäevase «Ärapanija» peale nii, et kirjutas sellest oma Facebooki lehel. «Telesaast «Ärapanija» Kanal 2-s on kõige ebaeetilisem, maitsetum, ebaprofessionaalsem ja matslikum sooritus, mida Eesti telejaamad arusaamatuil kaalutlusil eales eetrisse lasknud. Need ei ole paroodiad, vaid ilge mõnitamine. Need ei ole naljad, vaid lauslabasus.»

Kati Saara Vatmann tulistas Õhtulehe kõne peale täpsustuseks ja laienduseks: «Mind on selle saate («Ärapanija» - toim) eetrisoleku algusest häirinud, et ta on üles ehitatud kurjusele ja inimeste mõnitamisele.»

«Kuni seal leidus mingigi vaimukuse ivakene, nii kaua see asi ei olnud nii hull. Aga kuidagi on lakanud olemast igasugune nali ja igasugune konstruktiivne, heatahtlik huumor. See saade on üdini lõhkuv, üdini mõnitav, üdini solvav.»

Vatmanni ajendas Facebookis end välja elama Anna Maria Galojani mõnitav videolõik.

«See ei olnud üldsegi mingi isiklik vastikusesööst. Anna-Maria Galojani ma isiklikult üldse ei tunne, ja kahtlemata ei kiida ma heaks tema šlikerdamist seal Londonis; aga see, mismoodi Oja-Pets teda mõnitas - see oli nii kohutavalt ebaeetiline, ebamehelik, inetu ja ebaprofessionaalne, et ma lihtsalt ei saa aru, kuidas Kanal 2 võib lati nii alla lasta ja kord nädalas sellist saasta eetrisse paisata!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles