Lindsay Lohan: lahkuminek on olnud täielik põrgu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: Buzzfoto / Scanpix

Näitlejatar Lindsay Lohan võrdles lahkuminekut oma tüdruksõbrast, Samantha Ronsonist, stseenidega oma 2004. aasta filmist «Mean Girls», kinnitades, et viimased päevad on tema jaoks olnud põrgulikud.

Paar lõpetas suhte möödunud reedel väidetavalt Ronsoni truudusetuse tõttu ning Lohan nimetas seda oma elu kõige halvemaks õhtuks, vahendab WENN.

«See on olnud täielik põrgu. Mu elu halvim õhtu. Ma ei ole halb inimene ja minuga juhtuvad sellised asjad. Mind on kasvatatud inimesi hästi kohtlema ja ma olen sellest draamast väga väsinud,» ütles Lohan, kelle sõnul on sõbrad ta kriisihetkel hüljanud.

«Ma tunnen ennast väga üksikuna. Kõik on mulle selja pööranud. Ma olen kuradima 22-aastane tüdruk, kes on armunud. Mulle tundus, nagu oleksin filmis «Mean Girls», aga see on veel hullem. «Mean Girls» oli film, aga mina sain päriselt haiget.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles