Võida piletid Ammende villasse kontserdile!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende Villa.
Ammende Villa. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste priipääsmeid ja plaate.

Neljapäeval, 23. aprillil esitleb "Jazzkaar" Pärnus Ammende villas Andy Emleri triot Prantsusmaalt. Andy Emler on põneva minevikuga klaverivirtuoos, kes on ajapikku esitanud klaveril muusikat klassikast rokini. Viimasel ajal on Emler aga pühendunud jazz'ile, pakkudes kontsertidel virtuoosseid improvisatsioone.

Loosime Ammende villasse Andy Emleri trio kontserdile välja 3x2 piletit ja anname võitjatele tutika plaadi!

Võitmiseks vastake õigesti alljärgnevale küsimusele.

Selle nädala küsimus: "Kas "Jazzkaar" tähistab tänavu oma 15 või 20 aasta juubelit?"

Vastuseid koos vastaja kontaktandmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 15. aprilliks piletimängu e-posti aadressil või postiaadressil "Piletimäng", Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.

Eelmise nädala küsimuse "Kas Kuldne Trio nimetas ennast enne kolmeliikmeliseks muutumist Hõbedasteks Kaksikuteks või Pärnu Teatri Duoks?" õige vastus on Hõbedased Kaksikud.

Neljapäeval lähevad koos kaaslasega ööklubisse Bravo, kus Kuldne Trio peab 24tundi.ee peol oma 35. aastapäeva, Laur Lumpre, Margus Tinkus ja Boris Puusepp. Kõiki võitjaid ootab toimetuses tutikas plaat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles