Hotell Schlössles`i eriline õhtusöök ja hurmav moe-show!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hotell Schlössles toimus 16. novembril eriline õhtusöök ja hurmav moe-show! Külaliste seas olid pankur Rain Lõhmus kaasaga, ööklubi BonBon omanik Andres Peets, äridaam Kersti Toots jpt.

Schlössle hotelli restorani M.C. Grill peakokk  Heimar Kuuskler valmistas spetsiaalse viiekäigulise õhtusöögimenüü, mis koosnes kahest eelroast, supist, pearoast ja magustoidust.

Peakokk oli koostöös jookide maaletooja Avallonega juurde sobitanud Itaalia veinitootja Vicchiomaggio veinid.

Maitseelamustele sekundeeris disainer Marilin Sikkali uus ülinaiselik kollektsioon nimega FEMME.

Trompetil musitseeris Tanel Kuusk ja DJks oli sel õhtul IVE.

Lisaks toimus Kuuba legendaarse Cohiba tehase sigarite presentatsioon sigarirullija Elsa Arroyo Romerolt.

Disainer Marilin Sikkali uus kollektsioon nimega FEMME on mänguline, positiivne, õnnelik, graatsiline. Kangad on kerged šifoonid ja satiinid, mustrid urbanistlikud ja lillelised, peegeldades korraga nii meid ümbritsevat kui meis peituvat.

Kollektsioon FEMME sündis nooruslikust, klassikalisest ja naiselikust naisest, kes armastab end ning teisi enda ümber, näidates seda välja emotsionaalselt mängulise kangavalikuga.

Marilin ise ütleb oma uue kollektsiooni kohta järgnevat:

Mu ema garderoobis oli kunagi üks ülimalt šikk, aga samas tegumoelt lihtne särkkleit, mida ma väikese tüdrukuna imetlesin ja väga kanda ihkasin... kuid mõistagi uppusin sellesse... see oli ta enda õmmeldud ning täis vapustavaid suuri lillelõisi... ta näis seda kandes alati väga õnnelik...

Oma loomingus kasutab Marilin ajatuid, praktilisi, funktsionaalseid lõikeid, naturaalseid looduslikke materjale ning alati rohkelt värve-värve-värve!!!


Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles