Kati Saara Vatmann: mis õigusega kaks inetut impotenti teiste kallal lametsevad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Saara Vatmann
Kati Saara Vatmann Foto: TV3

Kirjanik Kati Saara Vatmanni ärritas tänase «Ärapanija» sketš Anna-Maria Galojanist.

«Telesaast «Ärapanija» Kanal 2s on kõige ebaeetilisem, maitsetum, ebaprofessionaalsem ja matslikum sooritus, mida Eesti telejaamad arusaamatuil kaalutlusil eales eetrisse lasknud,» kirjutab Kati Saara Facebookis.

«Need ei ole paroodiad, vaid ilge mõnitamine. Need ei ole naljad, vaid lauslabasus. Pole oluline, mis õigusega kaks inetut-vormitut impotenti teiste inimeste kallal lametsevad. Oluline on küsimus - miks selline nilbus eetrisse lastakse. Jälk - ja iga hooajaga aina võikamaks läheb. Häbiks teistele, kelle saated samas kanalis eetris. Piinlik.

Ma ei tunne Galojani ega kiida tema kummastavat tegutsemist heaks - aga niisugune mõnitamine... Minu emaduse kallal ilkusid need bõkid aastaid, et mu lapsed on sündinud kadunud spiraalist jne jne jne - aga see, mis nüüd toimub, on kordi räigem. Lausa kuritegelik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles