Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Keith Urbani tuuribussi reovesi valati tänavale

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Keith Urban
Keith Urban Foto: AP / Scanpix

Kantritäht Keith Urban lükkas ümber väited, mille kohaselt lasi ta oma tuuribussi reovee otse New Yorgi tänavale, mille tulemusena kogu piirkond hirmsasti haisema hakkas.

Urbani tuurimeeskonna töötajaid süüdistatakse selles, et nad tühjendasid möödunud nädalal toimunud kontserdi järel reoveepaagi otse Webster Halli – nimelise kontserdipaiga ette, vahendab WENN.

«Sissepääsu ees oli umbes 14 ruutmeetrit sentimeetripaksust pläga. See oli tõepoolest s*** kontsert,» ütles üks pealtnägijatest ajalehele New York Post.

Webster Halli omanik Lon Ballinger väitis, et tema alluvad pidid ootama, et saast kuivaks, enne kui seda oli võimalik prügimäele viia.

«Me ei tahtnud, et see meie kanalisatsioonisüsteemi ära rikub. Puhastusprotsess kestis 12 tundi. Õnneks oli ilus päev ja kõik kuivas kiiresti ära. Keith andis hea kontserdi ja ma olen üsna kindel, et tal polnud sellega mingit pistmist, aga kogu see lugu haiseb,» ütles Ballinger.

Märksõnad

Tagasi üles