«Tähed jääl»: lahkuma pidi Rolf Roosalu

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» kuuenda saate läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina.
«Tähed jääl» kuuenda saate läbimäng. Mairold Millert ja Julia Abolina. Foto: Kerli Kurvits

Kuues «Tähed jääl» otsesaade toob televaatajateni neli jäätantsu sooritavat uisupaari, kellest üks peab saate lõppedes uisud varna riputama. Seekordse saate teemaks on «Tants läbi aastaaegade».

Uisutajad ja kohtunike kommentaarid:

1. Kahekordne olüpiavõitja, maailmameister ja kaheksal korral aasta naissportlaseks valitud Kristina Šmigun-Vähi ja tema partner Kristjan Rand (Parov Stelar - «Booty Swing»). Tel 900 7907.

Kohtunikud andsid Kristina ja Kristjani
jäätantsu eest 23 punkti.

Anna Levandi: Mulle väga meeldis, et Kristina valis särtsaka kava ja muusika. Olen talle ikka öelnud, et ta valiks midagi, mis annaks talle võimaluse särada, naerda. Vahepeal kartsin, et ta jääbki koha peale püsima. Aga siis läks käima - tulid ilusad kombinatsioonid ja suurepärased elemendid.
Anne Šaraškin: Kõik oli sünkroonis ja hästi esitatud. Mulle meeldis, et Kristina oli täna väga enesekindel ja kelmikas. Talle on ette heidetud, et ta pole piisavalt graatsiline, aga täna tuli ta sellega toime.
Jüri Nael: Kvaliteetne meelelahutus! Tants läbi aastaaegade see minu meelest küll polnud. Kui mulle antakse kirjanditeema «Tants läbi aastaaegade», siis peaksin ma mingit aastaaega kuidagi kajastama. Kui teemaks on suvi, siis riietuksin roheliseks ja sööksin maasikaid. Mis aastaaeg teil oli? See jäi arusaamatuks.

2. Poplaulja ja muusikalitäht Rolf Roosalu ja tema partner Jekaterina Nekrassova (Mark Kanemura - «Bolero/ symponi nr 4»). Tel 900 7903.

Kohtunikud andsid Rolfi ja Jekaterina
jäätantsu eest 19 punkti.

Anne Šaraškin: Üksinda on natuke raskem uisutada kui paariga seotult. Tahaksin natuke rääkida muusikavalikust - see oli väga nõudlik ja modernne muusika, mis nõudis muusikasse täpset tantsimist. See polnud vist Rolfi jaoks väga lihtne, kuna ta on alles alustanud. Ta oli väga püüdlik, aga tantsides tuli ikka komistamisi.
Anna Levandi: Minul tuli ette ehtne Eesti kevad. Jää, lumi, tuisk ja vähe depressiivne atmosfäär. Mis puudutab uisutamist, siis tundub, et hullumeelsus, millega te eelmine kord üllatasite, oli seekord kadunud. Ma arvan, et see on puhas ületreenitus.
Jüri Nael: Juba kostüümid ütlesid väga täpselt ära, mis aastaajaga tegemist oli. Ei tekkinud küsimustki, et kevad. Võiksime vabalt moodustada kolmiku jääplatsil (viitades oma rohelisele kostüümile - toim). Tants oli nagu kevade algus - kerged rohulibled ajavad end mulla seest välja. Lootsin, et lõpuks tuleb pojeng ja puhkeb õide. Aga ei - te jäite ikka sinna külma ja kargesse talve. Muusika oli nagu sööks kummipaati, millel ei ole maitset. Te pole võib-olla nii enesekindlad kui teised ja seetõttu peate valima väga hoolikalt just muusika, mille järgi kava esitate.

3. Poplegend, helilooja ja muusikaprodutsent Pearu Paulus ja tema partner Emili Arm («Singing in the Rain»). Tel 900 7902.

Kohtunikud andsid Pearu ja Emili
jäätantsu eest 25 punkti.

Anna Levandi: Laulev iluuisutaja! Ta laulab ja uisutab ja laulab... Sa täitsa asjata unistad, et sa kukud välja. Sa pead edasi minema.
Anne Šaraškin: Varjuna uisutamine tuli palju paremini välja kui teistes saadetes. Võib-olla oleks tahtnud rohkem pikemaks venitatuna näha neid samme. Väga hästi oli muusikas ja ka lugu oli hästi tabatud.
Jüri Nael: Mulle väga meeldib, et teid vaadates tundub, et uisutamine on maailma kõige lihtsam asi. See maagia, mida see tekitas, oli väga nauditav. Teemast juba räägiti - väga hea tervik ja väga hea fiiling. Jällegi üks treiler! Aga nüüd ma tahaks seda kümme minutit veel näha. See filmilikkus teie kavade juures on väga põnev. Olete kolme viimase numbriga olnud absoluutselt vapustavad.

4. «Tantsud tähtedega» võitja, tipptantsija ja tantsutreener Mairold Millert ja tema partner Julia Abolina (Rednex - «Riding Alone»). Tel 900 7908.

Kohtunikud andsid Mairold ja Julia
jäätantsu eest 26 punkti.

Jüri Nael: Kui kohtunikud panevad «10» ja «9», siis kodudes ahhetatakse. Kui keegi paneb madala punkti, on kohe jama. See tants oli sihuke nagu ta oli. Ja ma provotseerisin telepublikut, et nad minu madala punkti tõttu sinu poolt helistaksid, et sa ikka saatesse jääksid. Mul pole midagi ette heita, välja arvatud see, et Kukerpillid olid puudu.
Anne Šaraškin: Kõrgeimad punktid minu poolt, sest hindame siin koreograafiat, artistlikust, muusikat, uisutamist ja elemente. Mul pole abosluutselt midagi vastu väita. Kõik oli täiuslik!
Anna Levandi: Täiuslik! Siin oli kõik olemas. See oli uisutamine.

Õhukesele jääle jäid televaatajate ja žürii hinnete tulemusel Kristina ja Kristjan ning Rolf ja Jekaterina. Kohtunike üksmeelsel otsusel pidi saatest lahkuma Rolf Roosalu.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles