FAK: Meikar ja Michal uues filmis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faktuaalne kaamera
Faktuaalne kaamera Foto: TV3

Tänu «Faktuaalsele kaamerale» saab televaataja heita pilgu täiesti uue filmi võtteplatsile; linaloo peategelasteks on Silver Meikar ja Kristen Michal.

Nimelt üllatab filmifestival PÖFF uute MISA rahastatud filmidega reformierakondlastest. «Faktuaalne kaamera» külastab võtteplatsi, kus kultuuriminister Rein Langi juhtimisel vändatakse järjekordset filmi, mille peategelasteks on Silver Meikar ja Kristen Michal.

Spordireporter Sverre Kasela külastab täna aga Nõmme Kalju jalgpalliklubi treeningut ning vestleb Aivar Pohlakuga, et selgust tuua meie jalgpalli räsivatesse narko- ja kihlveoskandaalidesse.

Lisaks on saates eelvaade kultuurisaate «OP» saatelõigule Mihkel Raua «Musta pori näkku» dramatiseeringust Vanemuise teatri laval. Tänasesse saatesse mahub ka eksklusiivintervjuu kirjanike loomemajas järjekordset raamatut kirjutava Kirsti Timmeriga

«Faktuaalne kaamera» on TV3s pühapäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles