Galerii: Alumni Dinner koos Juhan Partsiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 13. novembril toimus restoranis Platz EBS Alumni Dinner koos majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsiga. Õhtu moderaatoriks oli EBSi juhtimise õppejõud ja vilistlane Anto Liivat.

Alumni Dinner on maailmas laialt levinud meelelahutuslik ja silmaringi avardav vilistlaste kogunemisvorm

See on suurepärane võimalus kohtuda ülikooliaegsete tuttavatega, luua uusi suhteid, veeta kvaliteetselt aega maitseelamust pakkuva õhtusöögiga ning mis kõige tähtsam - kuulata oma ala professionaalide ideid ja vaateid ning diskuteerida päevakajalistel teemadel.

Samal õhtul andis EBS Vilistlasfond välja järjekordse sihtotstarbelise stipendiumi summas 500€, Ülane Vilumetsale

Ülane on EBSi vilistlane ja magistriõppe ettevõtluse eriala üliõilane, kellel on ettevõtjana innovaatilise äriidee rakendamise kogemus.

Ülase interaktiivne reisijuht Like A Local Guide võitis Ajujaht 2012 kolmanda koha, tunnistati parimaks Tallinna äriprojektiks, pälvis Heateo Sihtasutuse eriauhinna ja publiku lemmiku tiitli.

Äriidee eesmärgiks on pakkuda asjalikku ja väärtuslikku informatsiooni reisijatele. Sihtotstarbeline stipendium on annetatud EBS Vilistlasfondi Kuldsponsor, Tiit Elenurmelt.

EBS Vilistlasfond andis üle tänukirja oma järgmisele Kuldsponsorile, Priit Rohumaale

Järgmine sihtotstarbeline stipendium antakse välja juba märtsis, 2013 parimale EBS Tudengiettevõttele.

Stipendiumi suurus on täna 500€, kuid selle kasvatamiseks avatakse lähipäevil toetustelefon, millele helistades on võimalik stipendiumit märkimisväärselt suurendada.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles