Salongiõhtul linastub komöödia

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Täna kell 18 saab Viljandi kultuurimaja salongiõhtute sarja filmiõhtul vaadata täispikka kodumaist mängufilmi «Soovide puu». Viljandisse on lubanud kommentaare jagama tulla ka filmi režissöör Liina Paakspuu.


Eelmise aasta detsembris esilinastunud musta komöödia on tootnud Revolver Film koostöös ETV, kultuurkapitali ja Eesti filmi sihtasutusega.



Noor maatüdruk Liina (Elina Pähklimägi) tahab alustada iseseisvat elu. Lootes linnas paremaid võimalusi leida, sõidab ta Tallinna oma sugulase Ave (Marilyn Jurman) juurde. Võõras linnas satub Liina mikromaailmadesse, mille asukad on rohkem või vähem kentsakad.



Film «Soovide puu» on visuaalselt elamusrikas must komöödia, mis kirjeldab kergelt karikatuurses võtmes tänapäevaseid situatsioone, pakkudes mõnusat äratundmisrõõmu nii noorele kui vanemale generatsioonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles